Workload als partner

Dunavie is een klant waar we echt trots op zijn. Enerzijds natuurlijk omdat het een hele fijne en mooie partij is om mee samen te werken. Anderzijds omdat we echt zijn uitgegroeid tot een totaalpartner. Wat ooit is begonnen met jobmarketing is uitgelopen tot employer branding, e-mailmarketing, Google Ads, uitvoer en advies van Facebook en Instagram campagnes, advies over de video content, etc. We laten je graag wat voorbeelden zien van de samenwerking en waar mogelijk van de resultaten.

Ontdek Dunavie

Dunavie
Workload als partner

Het is bijna teveel om te laten zien. Maar we gaan het toch proberen. Op deze pagina een overzicht van de diversiteit aan materialen die we samen met de Katwijkse woningbouwvereniging hebben mogen ontwikkelen. Omdat

Ook een werken bij-site?

Jobmarketing

We werken nauw samen met de HR-afdeling van Dunavie om een vacature zo snel mogelijk te verwerken tot een scherpe campagne.

Social media campagnes

We ondersteunen bij verschillende social media campagnes. Van 'De groene Ton' tot aan de campagne 'Houd de galerij vrij!'.

Vertrouwen als basis

Iedere organisatie is anders. Voordat we starten met een samenwerking zeggen we vaak: Het moet klikken. Van twee kanten. Als het nou na een half jaar klikt, moeten we misschien wel stoppen. Even goede vrienden, maar misschien werkt het niet. Bij Dunavie is dit zeker niet het geval. Door relaties uit het verleden zijn we in contact gekomen. Hierdoor is er altijd sprake geweest van een vertrouwensband. Zo is het eerste contact geweest over de nieuwsbrieven van Dunavie. Vanuit de communicatieafdeling waren er wat technische vragen.

Vanuit dit contact werd er gevraagd mee te kijken naar een bestaande Google Ads campagne. Omdat we nu met ene regelmaat een bakje koffie kwamen drinken, werd de vertaalslag naar de HR-afdeling gemaakt. Sindsdien zorgen we dat de vacatures onder de aandacht komen bij de juiste mensen, via de juiste kanalen, met de juiste boodschap.

Neem direct contact op

Het totaal plaatje

Met onze Vacaturemarketing, Employer Branding en de Werken bij-site haal je een winnende combinatie in huis! De goede kandidaten die ergens rondlopen gaan we hiermee zeker bereiken.

Is dat totaalplaatje voor jullie nu nog even een stapje te ver? Dan snappen we dat natuurlijk. Het moet tenslotte wel passen bij de organisatie en het beschikbare budget. Daarom hebben we het losgekoppeld en bieden ze ook als losse dienst aan.

Van Opdorp

Van Opdorp Transportgroep - since 1927

Bekijk case

Openbaar basis onderwijs obo

Onderwijs met de O van OBO.

Bekijk case

Krommenhoek metals

Krommenhoek Metals staat voor service in schroot

Bekijk case

Rotoflowers

Het adres voor uw zomerbloemen.

Bekijk case

Klanten waar wij ook voor werken.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.