Rotoflowers

Zoek jij personeel? Werving kan echt anders. Beter, efficiënter en volledig transparant.Heb je al eens gedacht aan jobmarketing? Wij zorgen voor sterke kandidaten voor jouw vacatures én versterken je employer branding.

Ontdek Saton optiek

Rotoflowers koos voor

het totaal pakket.

Jullie hebben een hele mooie functie openstaan. Die moet in beeld komen bij dejuiste kandidaten. Daarvoor gaan we gericht aan de slag, met Vacaturemarketing. Adverteren via social media is daar een prima middel voor. Workload kijkt per vacature welke kanalen het meest geschikt zijn. Daarna worden de campagnes opgezet.

Als die eenmaal lopen, blijven we ze continu optimaliseren. Dat doen we door de resultaten te analyseren en de interactie met de doelgroep goed in de gaten te houden. Zo gaat de campagne steeds beter presteren en loopt het aantal geschikte kandidaten lekker op.

Ook een werken bij-site?

Werken bij-site Rotoflowers

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Social media campagne Rotoflowers

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Persoonlijke marketing

Iedere organisatie is anders en de doelgroep verschilt overal. Wij hebben snel door wat bij jullie wel en niet werkt. Dat is niet alleen handige informatie voor nu, maar ook bruikbaar bij volgende vacatures. Zo komen er meteen hele specifieke oplossingen voor jullie situatie. Die zijn bovendien duurzaam. Je hoeft het wiel tenslotte maar één keer uit te vinden. Met onze Vacaturemarketing investeer je dus direct in je eigen organisatie. Want je gaat op termijn je kandidaten aantrekken tegen steeds lagere kosten. En dalende costs per hire, dat is wat je wilt!

Voor onze vacaturecampagnes zetten we advertenties op die de functie zelf aantrekkelijk presenteren. Maar we zorgen ook voor de juiste uitstraling van jouw organisatie. Wie zijn jullie, waarom wil iemand bij jullie werken? Bouwen aan je werkgeversmerk dus, een absolute must in deze tijd!

Neem direct contact op
Employer Branding Saton

Het totaal plaatje

Met onze Vacaturemarketing, Employer Branding en de Werken bij-site haal je een winnende combinatie in huis! De goede kandidaten die ergens rondlopen gaan we hiermee zeker bereiken.

Is dat totaalplaatje voor jullie nu nog even een stapje te ver? Dan snappen we dat natuurlijk. Het moet tenslotte wel passen bij de organisatie en het beschikbare budget. Daarom hebben we het losgekoppeld en bieden ze ook als losse dienst aan.

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.