Workload werkt.
Employer Branding
Bewijst dat.

Je potentiële kandidaat wil weten wie jij bent. Jouw Employer Brand moet potentiële kandidaten informeren, verleiden en overtuigen.

Doe de Gratis Employer Branding Scan waarom Workload werkt

Employer Branding

Een sterk werkgeversmerk geeft je een belangrijke voorsprong in de war for talent. Via Employer Branding zetten we jouw organisatie neer als werkgever. We vertellen jouw eerlijke verhaal, laten zien wat jullie bijzonder maakt en proberen de kandidaat te overtuigen. Vervolgens vermaken we jouw verhaal tot pakkende campagnes via de social media die door jouw doelgroep gebruikt worden.

Geef jouw kandidaten de informatie die je zelf zou willen hebben, voordat je ergens aan de slag zou gaan.

Neem direct contact op

Het Eerlijke Verhaal

De basis voor goede employer branding is te vinden op de werkvloer. Laat je mensen aan het woord! Verhalen van (toekomstige) collega’s zijn aansprekend en geloofwaardig. Wanneer we de verhalen in beeld hebben, zorgen we dat we de juiste mensen bereiken via social media.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze aanpak bij Van Wezel Accountants:

Lees de verhalen van Van Wezel
Recruitment marketing

Nog meer voordelen

Groter bereik
Wist je dat iets meer dan één tiende van de werkenden in ons land actief is met het vinden van een nieuwe baan. Terwijl bijna de helft latent werkzoekend is. Employer branding is hét middel om ook die grote groep te bereiken. Zij kijken naar hele andere dingen en zijn nóg gevoeliger voor een goed werkgeversimago. Dus als jij je kunt onderscheiden, maakt dat jouw bedrijf extra interessant.

Versterkende werking
Als je actief gaat werven, heb je veel voordeel van een werkgeversmerk dat stáát. Employer branding en jobmarketing versterken elkaar!

Neem direct contact op

Gratis: Employer Branding Scan

De kandidaat die jij zoekt, heeft genoeg te kiezen. Belangrijk om te onderzoeken. Daarvoor hebben wij de Employer Branding Scan ontwikkeld. We stellen je eerst een paar vragen en gaan daarna aan de slag met jouw antwoorden.

Wat daaruit komt?
✅ Jouw werkgeversmerk
✅ De wensen van jouw potentiële kandidaten
✅ Welke kanalen ze gebruiken
✅ Het werkgeversmerk van je concurrenten
✅ Alle facetten van jouw werken bij-website
✅ Eventuele campagnes
✅ Vacatureteksten
✅ Nog veel en veel meer

Doe de Gratis Employer Branding Scan

KLANTEN VOOR WIE HET AL WERKT.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.