Jobmarketing

Kies voor een moderne online aanpak met Workload. Wij werken digitaal en doelgericht

WE MAKE IT WORK.

Marketing. We vinden het vanzelfsprekend bij het verkopen van producten en diensten. Waarom dan niet als het gaat om het verkopen van die baan? Ook die lastig in te vullen vacature kun je vermarkten!

Een andere aanpak werkt niet altijd beter. Workload wel. Ervaar het succes van digital jobmarketing.

Alles komt samen bij jobmarketing. Bedrijf, functie, doelgroep, persona’s, social-mediakanalen, bereik, budget etc. We onderzoeken wie je wilt bereiken, wat je boodschap is en wat je wilt communiceren. Zo wordt vanzelf duidelijk wat je zoekt.

Er komt een marketingplan, op maat voor jou. Met je doelgroep, persona’s, social-mediakanalen, bereik, budgetvoorstellen, etc. Ook krijg je van ons een forecast, zodat kraakhelder ziet wat je kunt verwachten. En voor welk budget. Wel zo transparant!

Elk kanaal heeft sterke en minder sterke punten. We kennen natuurlijk LinkedIn als hét recruitment platform. Maar wie zegt dat jóuw doelgroep op dit platform zit? Facebook trekt nog steeds heel veel bezoekers. Toch weten we uit ervaring dat bepaalde vacatures beter in te vullen zijn via andere platforms. Het is belangrijk de juiste groep aan te spreken. Best lastig, met al die kanalen. We adviseren hier graag in.

Dan knopen we alles aan elkaar in specifieke vacature-campagnes op maat. Met de juiste content: beelden en teksten die jouw doelgroep aanspreken. Misschien is er al geschikt beeldmateriaal beschikbaar, of zelfs goede advertenties. Dan kunnen we dat natuurlijk gebruiken. Is dat er niet? Dan gaan we ervoor zorgen.

We targetten, pinpointen en tweaken. Zodra kandidaten beginnen te reageren, gaan we finetunen en bijsturen. Zo stellen we het vizier nog scherper af op ons doel. Daarbij communiceren we duidelijk met jou over facts en figures. Zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent.

Dus rol de rode loper alvast maar uit voor al die sollicitanten.

Wil je weten hoe Workload werkt? Ervaren hoe je van search naar scoren gaat? Laat van je horen, wij staan voor je klaar.

Meer weten over Jobmarketing?

1.

We plannen een afspraak in
Graag maken we kennis met je in een persoonlijk gesprek. Voor die tijd zorgen wij dat we al zoveel mogelijk van jouw business en bedrijf te weten komen.

2.

We bespreken jouw kansen
Tijdens onze afspraak bespreken we met elkaar de kansen die wij zien voor jouw business. En tegelijk leren we jou en je bedrijf verder kennen.

3.

We starten met jouw online groei
Na de afspraak gaat Workload een duidelijk en transparant plan maken. Alle kansen die we zien, proberen we meetbaar te maken. Zo wordt het helder wat je aan ons hebt en hoe wij je kunnen helpen met online groei.

Stuur een bericht