Workload werkt.
jobmarketing
bewijst dat.

Zoek jij personeel? Werving kan echt anders. Beter, efficiënter en volledig transparant. Heb je al eens gedacht aan jobmarketing? Onze online campagnes zorgen dat de juiste kandidaten reageren.

Ontdek jobmarketing waarom Workload werkt.
wat is jobmarketing

Stop met zoeken,
Start met vinden

Op dit moment is zo’n 75% van de Nederlandse beroepsbevolking latent op zoek naar een nieuwe baan. Die bezoeken geen vacaturebanken en speuren niet op jouw website naar vacatures.

Workload heeft de oplossing. Wij vinden de doelgroep voor jouw openstaande functies en benaderen die met online campagnes, via precies de juiste kanalen.

Campagnes van Workload zijn een doorlopend proces van testen, analyseren en optimaliseren. Daardoor verbeteren de prestaties en komen er steeds meer geschikte kandidaten.

Neem direct contact op

"Zeer geslaagde advertentie voor onze vacatures!"
Ineke, HR Manager bij Ouwehand Visverwerking

Wat maakt Workload anders?

Met iedere campagne weten we meer over jullie doelgroep. Wat werkt, wat niet? Die kennis stoppen we in de volgende campagnes. Steeds betere kandidaten, bij dalende costs per hire.

Workload heeft bij vacaturecampagnes ook oog voor jouw werkgeversimago. Je bouwt dus aan jullie eigen merk, en niet aan het netwerk van bijvoorbeeld een recruiter. Wij voeren géén gesprekken, maar zorgen dat er zoveel mogelijk kwalitatief goede kandidaten direct bij jóu komen solliciteren. En jij bespaart op die enorme fees!

Wil je nog een extra boost voor jullie werkgeversmerk? Dan verzorgen wij een ondersteunende employer branding-campagne, die de jobmarketing versterkt!

Neem direct contact op

Het totaalplaatje

Met onze jobmarketing, employer branding en werken bij-site heb je een winnende combinatie om die goede kandidaten te bereiken.
Is dat totaalplaatje nu nog even een stapje te ver? Workload heeft de diensten losgekoppeld en kan ze ook afzonderlijk aanbieden.

Wij kunnen je trouwens nog veel meer uit handen nemen zoals vacatureteksten, werknemer-interviews, (team)fotografie, (bedrijfs)video, conceptcreatie en -ontwikkeling.

Waar Workload je mee kan helpen

KLANTEN VOOR WIE HET AL WERKT.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.