Workload werkt.
jobmarketing
bewijst dat.

Zoek jij personeel? Werving kan echt anders. Beter, efficiënter en volledig
transparant. Heb je al eens gedacht aan jobmarketing? Wij zorgen voor sterke
kandidaten voor jouw vacatures én versterken je employer branding.

Ontdek jobmarketing waarom Workload werkt.
wat is jobmarketing

Stop met zoeken,
Start met vinden

Jullie hebben hele mooie functies openstaan. Die wil je in beeld krijgen bij de juiste doelgroep. Natuurlijk bij de mensen die actief kijken naar een (nieuwe) baan. Maar ook bij de bijna 50% van de beroepsbevolking die latent op zoek is.

Workload zoekt uit waar jouw doelgroep zit. Welke jobboards gebruiken ze? Zijn ze actief op LinkedIn, Instagram, SnapChat, TikTok? Welke zoektermen gebruiken ze in Google? Per vacature bekijken we samen met jullie welke kanalen het meest geschikt zijn. Daarna worden de campagnes ontwikkeld, in concept. We starten vaak met een aantal advertentievarianten. Jullie krijgen ze nog te zien en pas na akkoord gaat-ie live.

Als de campagne eenmaal loopt, blijven we continu optimaliseren. Dat doen we door de resultaten te analyseren en de interactie met de doelgroep goed in de gaten te houden. Zo gaat de campagne steeds beter presteren en loopt het aantal geschikte kandidaten lekker op.

Neem direct contact op
Recruitment marketing

"Onze jobmarketing campagnes hebben lage opstartkosten en zijn elk moment opzegbaar"

Investeer in je organisatie

Iedere organisatie is anders en de doelgroep verschilt vrijwel altijd. Daarom zetten we campagnes liefst breed op en gaan daarna aan de slag met analyseren en optimaliseren. Zo weten we steeds beter wat bij jullie wél werkt, en wat niet. Onze oplossingen passen specifiek bij jouw organisatie. En ze zijn heel duurzaam, want het (tand)wiel wordt tenslotte maar één keer uitgevonden. Dus die groeiende kennis is handig voor nu én heel bruikbaar bij jullie toekomstige vacatures.

Bovendien worden onze jobcampagnes zo opgezet dat ze ook meteen jouw bedrijfsimago versterken. Op die manier bouw je aan jullie eigen merk, en niet aan het netwerk van bijvoorbeeld een recruiter.

Met onze jobmarketing investeer je dus direct in je eigen bedrijf. Want je kunt op termijn je kandidaten aantrekken tegen steeds lagere kosten. En dalende costs per hire, dat is wat je wilt!

Neem direct contact op
Jobmarketing bij Saton

Hey, ik ben Bart!

Graag vertel ik je meer.
Gratis advies?

Jobmarketing of recruiters?

Veel van onze klanten werkten eerder met recruiters. Sommigen hebben mindere ervaringen gehad, bijvoorbeeld als er een extreem hoge aanbrengfee is berekend. Of zelfs eerder aangebrachte medewerkers, die na een tijd door dezelfde recruiter worden benaderd om bij de concurrent aan de slag te gaan.

Maar wat we vooral horen, is dat bedrijven liever aan hun eigen merk bouwen dan aan andermans netwerk. De werkwijze van Workload is dan ook een heel goed alternatief, of een aanvulling.

Samen maken we een plan om de juiste kandidaten te bereiken én te overtuigen om bij jou te solliciteren. Daarbij definiëren we de doelgroep, kiezen de kanalen en bepalen de boodschap.

Neem direct contact op
Workload jobmarketing

Campagne optimalisatie

In overleg stellen we het mediabudget per kanaal vast, voor die specifieke vacature. Per campagne spreken we een aantal uren per maand af voor het opzetten, monitoren, optimaliseren en rapporteren. Dat kan voor een vastgestelde periode zijn, maar ook tot de vacature wordt ingevuld of stopgezet. Overigens zijn onze jobmarketing-campagnes op elk moment opzegbaar.

Workload voert géén gesprekken. We zorgen gewoon dat er zoveel mogelijk kwalitatief goede kandidaten direct bij jóu gaan solliciteren. Met ons bespaar je jezelf de enorme fees van recruiters of uitzendbureaus.

Lees meer

Boost!

We noemden het al: met onze jobmarketing wordt ook meteen je eigen merk goed neergezet. Een positief bij-effect, zeg maar. Het kan nóg mooier worden met een ondersteunende employer branding-campagne. Die twee versterken elkaar op een geweldige manier.

En daarmee houdt het niet op, want we kunnen nog een extra boost geven. Dan bieden we geïnteresseerde kandidaten die hebben doorgeklikt, een optimale vervolgpresentatie van je vacatures en je bedrijf. De aandacht trekken is één ding. Maar je wilt uiteindelijk ook met geschikte mensen om de tafel zitten. Daarom verzorgen we voor jou graag een uitstekend presterende werken bij-site. Die maakt het namelijk écht af!

Neem direct contact op
Jobmarketing campagne salem

Het totaalplaatje

Met onze jobmarketing, employer branding en werken bij-site haal je een winnende combinatie in huis! Hiermee gaan we ze zéker bereiken, de goede kandidaten die daar buiten rondlopen.
Is zo’n totaalplaatje voor jullie nu nog even een stapje te ver? We hebben de diensten losgekoppeld en kunnen ze ook afzonderlijk aanbieden.

Workload kan je trouwens nog veel meer uit handen nemen zoals vacatureteksten, werknemer-interviews, (team)fotografie, (bedrijfs)video, conceptcreatie en -ontwikkeling.

Waar Workload je mee kan helpen

KLANTEN VOOR WIE HET AL WERKT.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.