Workload werkt.
Onze content
bewijst dat.

Wat is de beste manier om jullie vacatures te presenteren? Workload kan niet alleen zorgen voor de beste teksten maar ook de mooiste foto's, afbeeldingen en video.

Ontdek onze content Workload laat het werken

Content is key

Zonder content geen jobmarketing. En zonder campagne geen personeel. Hoe breng je jouw bedrijf goed in beeld? Krijgen mogelijke kandidaten wel het juiste idee van de sfeer waarin ze straks terechtkomen? En van het mooie ontwikkeltraject dat jullie bieden?

Wat verstaan we eigenlijk onder content? Dat omvat alle materialen die we gebruiken voor jouw campagnes. Van teksten en beelden voor de advertenties tot aan interviews met je werknemers. Van vacatureteksten tot bedrijfsvideo’s.

Je kunt de mooiste vacature hebben, maar hoe maak je dat zonder beeld of tekst duidelijk aan jouw doelgroep? Geen paniek, bij Workload hebben we een berg aan ervaring als het gaat om contentcreatie en -bewerking.

Vacatureteksten

Zeg eens eerlijk: hoe sterk zijn jouw vacatureteksten? Staan er dooddoeners in? Laat je zien wat de kandidaat kan verwachten? Wij hebben duizenden vacatureteksten geschreven, bekeken en bewerkt. Laat onze tekstredactie jou helpen!

Werknemersinterviews

We gebruiken ze graag in onze jobmarketing campagnes: werknemersinterviews. De verhalen van jouw medewerkers vertellen perfect wat voor bedrijf je hebt. Onze tekstschrijvers interviewen je medewerkers en wij maken er campagne-content van!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.