Werken bij website

Kies voor ons bewezen template

‘WERKEN BIJ’ WEBSITE – MADE BY WORKLOAD

Waarom kiezen organisaties ervoor om vacatures op een aparte eigen site te plaatsen?

Je wilt ze zo goed mogelijk informeren, jouw sollicitanten. Of potentiële sollicitanten. Over de baan en het bedrijf. Maar ook over de procedure. Wat kunnen ze verwachten nadat ze hebben gereageerd op de vacature? Hoeveel stappen moeten kandidaten doorlopen voordat ze aan de slag kunnen? En welke stappen zijn dat dan? Hoeveel tijd gaat er overheen? Allemaal relevante informatie voor jouw kandidaten. Die wil je ze echt vertellen.

Er is een hele belangrijk regel voor conversie. Dat is dat elke pagina maar één doel hebben. Een productpagina is bedoeld om te verkopen. Dus daar horen geen buttons naar social media, dat leidt af. Op een blogpagina komen bezoekers om te lezen. Daar moet je niks verkopen. Wat voor pagina’s geldt, gaat eigenlijk ook op voor websites. Wie interesse heeft in je diensten en producten, wil je niet vermoeien met vacatures. Terwijl die wel heel belangrijk zijn omdat je zo snel mogelijk geschikt personeel nodig hebt. Een aparte ‘werken bij’ site is dan de oplossing.

‘Werken bij’ website – made by Workload
Wij bieden twee opties. De ene is de snelste, makkelijkste en goedkoopste. Dat is ons vaste template, met bewezen resultaten. Aan dit template wordt jouw huisstijl toegevoegd. En binnen no-time heb je een ‘werken bij’ site die volledig is geïntegreerd in je website.

De andere optie is maatwerk. Heb je bijzondere wensen? Wil je bijvoorbeeld eigen pagina’s ontwerpen? Of iets aanpassen op je doelgroep? Het is allemaal mogelijk!

Google for Jobs
Zodra je vacatures plaatst op jouw ‘werken bij’ site komen ze direct op Google for Jobs. Welke optie je ook kiest, want onze developers hebben dat gewoon al standaard ingebouwd. Lekker handig!

Binnen no-time live!
Omdat we werken via ons bewezen template kan jij werken-bij site binnen no-time online staan! Meer weten? Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op!

Meer weten over werken bij sites?

1.

We plannen een afspraak in
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon zo snel mogelijk een werken bij site? Vul dan je gegevens in! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2.

We bespreken jouw wensen
Heb je vragen of wil je gewoon zo snel mogelijk live? Allebei goed. In een kennismakingsgesprek willen we jouw wensen achterhalen en adviseren we je graag! Volledig vrijblijvend natuurlijk.

3.

Binnen no-time live!
Nu we elkaar hebben gesproken weten wij wat jouw wensen zijn. We gaan zo snel mogelijk aan de gang. Binnen no-time staat jouw werken bij-website. Laat die kandidaten maar komen!

Stuur een bericht