Een werken bij-website zonder te investeren?

Hebben jullie nog geen werken bij-site? Kies voor het template van Workload.

DE WERKEN BIJ-SITE VAN WORKLOAD WERKT!

Waarom kiezen organisaties er eigenlijk voor om vacatures op een aparte – eigen – site te plaatsen?

Het zijn jóuw sollicitanten, of potentiële sollicitanten. Dus je wilt ze goed informeren. Over de baan en het bedrijf, maar ook over de procedure. Wat kunnen ze verwachten nadat ze hebben gereageerd? Hoeveel stappen moeten kandidaten doorlopen voordat ze aan de slag kunnen? En welke stappen zijn dat dan? Hoeveel tijd gaat er overheen? Allemaal relevante informatie die je jouw kandidaten graag meegeeft.

Wat je écht wilt is conversie. Dat de goede kandidaten ook op gesprek komen.

Er is een gouden regel als een website moet converteren: elke pagina mag maar één doel hebben. Een productpagina is bedoeld om te verkopen. Daar horen dus geen buttons naar je social media, die leiden af. Op een blogpagina komen bezoekers om te lezen. Daar moet je niks verkopen. Als een websitebezoeker interesse heeft in je diensten en producten, moet dáár de focus op liggen. Niet op vacatures.

Maar die vacatures zijn wel superbelangrijk. Want je hebt geschikt personeel nodig. Hoe sneller hoe beter. Dus een aparte werken bij-site is de perfecte oplossing. Het werkt tenslotte ook andersom: voor déze bezoekers ligt de focus op de vacatures en nergens anders op.

De werken bij-site van Workload werkt!
Wij bieden twee opties:

  1. Template: snel, makkelijk en geen investering nodig
    Met ons vaste template hoef je niet de kosten op te hoesten voor het bouwen van een hele website. En er staat wél in mum van tijd een werken bij-site live. Geheel in jullie huisstijl. En uiteraard naadloos gekoppeld aan de ‘gewone’ website.
  2. Maatwerk: voor bijzondere wensen
    Bij maatwerk is het bijvoorbeeld mogelijk om je eigen pagina’s te ontwerpen. Of extra aanpassingen te doen, gericht op jouw doelgroep. Eigenlijk kan alles.

 
Altijd Google for Jobs
Vacatures op jouw werken bij-site komen na plaatsing direct op Google for Jobs. Of je nou voor de template kiest, of voor maatwerk. Het zit er al standaard in, dankzij onze developers. Lekker handig!

Meer weten over werken bij-sites?

1.

Wij nemen contact op.
Ben jij nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon zo snel mogelijk een werken bij-site? Vul je gegevens in en je hoort heel binnenkort van ons.

2.

We bespreken jouw wensen.
Weet je al wat je wilt? Of kunnen we je nog verder informeren over alle mogelijkheden? Allebei goed! In een kennismakingsgesprek inventariseren én adviseren we graag. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

3.

In no-time live!
We hebben met elkaar gesproken en jouw wensen zijn duidelijk. Nu gaat Workload zo snel mogelijk aan de slag. En voor je het weet staat jouw werken bij-site live. Laat die kandidaten maar komen!

Stuur een bericht