Workload werkt.
Onze Werken bij-sites
bewijzen dat.

Een werken bij-site is de beste manier om jezelf als werkgever te presenteren. Want de website van jouw organisatie is gericht op bestaande relaties en potentiële klanten. Dus geen focus op mogelijke kandidaten voor je vacatures.

Ontdek werken bij-site waarom Workload werkt.
werken bij site onderwijs

Jouw Werken bij-site
vertelt een verhaal

Jouw verhaal als werkgever zo goed mogelijk vertellen. Dáár is de werken bij-site op ingericht. Maak de kandidaat duidelijk wat jullie pluspunten zijn. Welke trajecten zijn er om zichzelf verder te ontwikkelen? Hoe is de sfeer in het bedrijf en het team? Laat bijvoorbeeld ook je medewerkers eens aan het woord.

Natuurlijk kunnen sollicitanten via de werken bij-site ook alle relevante informatie vinden. Over de vacature en het bedrijf, maar ook over de procedure. Wat kunnen ze verwachten nadat ze hebben gesolliciteerd? Hoeveel stappen moeten kandidaten doorlopen voordat ze aan de slag kunnen? En welke stappen zijn dat dan? Hoeveel tijd gaat er overheen?

Grote organisaties als bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue doen dit al veel langer. En ook veel middelgrote bedrijven ontdekken steeds meer de voordelen van een werken bij-site. Maar Workload maakt het nog veel laagdrempeliger en daarmee ook al geschikt vanaf één vacature.

Ook een werken bij-site?

Alles komt samen in jullie werken bij-site

Het is natuurlijk heel krachtig om jullie verhaal als werkgever meteen te combineren met een optimale presentatie van de openstaande vacatures. Daarom is een goed presterende werken bij-site eigenlijk een must.

Die is gericht op een hele andere doelgroep dan jullie ‘gewone’ website. Want je hebt geschikt personeel nodig, en snel ook! In een werken bij-site ligt de focus van de bezoeker op de vacatures, en nergens anders op.

Bekijk onze diensten

Wat moet er allemaal in een werken bij-site?

De werken bij-site moet alles vertellen over jullie als werkgever, dat van belang is. Wat als jij in de schoenen zou staan van je potentiële kandidaat? Dan wil je zoveel dingen weten! Wie worden mijn collega’s? Welke werkzaamheden ga ik doen? Hoe is de sfeer? Wat zijn de voorwaarden? En natuurlijk zijn het opleidingstraject en de doorgroeimogelijkheden heel belangrijk voor je. Bij Van Rhijn Bouw laten ze bijvoorbeeld op een hele leuke manier zien welke trajecten toekomstige collega’s hebben doorlopen.

Vertel over de visie van jouw organisatie, en de missie.

Nog één tip: presenteer je verhaal zo aantrekkelijk mogelijk. Dus leuk de tekst vooral op, met fraaie fotografie en mooie videobeelden.

Wij werken met twee opties

 1. Met ons vaste template hoef je niet in één keer een bedrag op te hoesten voor de bouw van een hele website. En er staat wél in mum van tijd een werken bij-site live. Geheel in jullie huisstijl en uiteraard naadloos gekoppeld aan je ‘gewone’ website. Geen eenheidsworst: er zit veel flexibiliteit in ons template.
 2.  

 3. Wil je bijvoorbeeld je eigen pagina’s ontwerpen? Alles geheel passend in jullie concept? Of extra aanpassingen, gericht op jouw doelgroep? Het woord maatwerk zegt het al: eigenlijk kan alles.
Workload jobmarketing

Template

€79/mnd

 • Binnen 48 uur live
 • Ontwikkeld in jouw huisstijl
 • Google for jobs
 • Goedkoopste in de markt

Maatwerk

OP AANVRAAG

 • Ontwikkeltraject via Designer
 • Candidate Experience
 • Google for jobs
 • Employer Branding mogelijkheden
TemplateMaatwerk
Ontwikkeld binnen jouw huisstijl
Live in 48 uur
Google for jobs
Eigen design
Teampagina's
Mobile first
Koppeling met ATS
Koppeling met jobboards
Support van Pieter
Goedkoopste in de markt
Google Analytics
Aangepaste vacaturepagina's
Aangepaste overzichtspagina's
Filters op overzichtspagina's
Gratis hosting
Maandelijkse ontwikkeling
Minimale looptijd (1 jaar)

Het totaalplaatje

Met onze jobmarketing, employer branding en werken bij-site haal je een winnende combinatie in huis! Hiermee gaan we ze zéker bereiken, de goede kandidaten die daar buiten rondlopen.
Is zo’n totaalplaatje voor jullie nu nog even een stapje te ver? We hebben de diensten losgekoppeld en kunnen ze ook afzonderlijk aanbieden.

Workload kan je trouwens nog veel meer uit handen nemen zoals vacatureteksten, werknemer-interviews, (team)fotografie, (bedrijfs)video, conceptcreatie en -ontwikkeling.

Waar Workload je mee kan helpen

KLANTEN VOOR WIE HET AL WERKT.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.