Workload werkt.
Onze klanten
Bewijzen dat.

Veel mooie bedrijven en organisaties hebben de weg naar Workload al gevonden. Dat maakt ons trots. En dan vooral omdat is gebleken dat Workload voor onze klanten echt wérkt!

Ontdek onze cases Workload werkt voor de klanten.
Jobmarketing bij Saton

Met behulp van onze campagnes zijn inmiddels al talrijke vacatures ingevuld en is er flink gebouwd aan het werkgeversimago. Veel klanten hebben bovendien een werken bij-site die staat als een huis!

Van Opdorp

Van Opdorp Transportgroep - since 1927

Bekijk case

Openbaar basis onderwijs obo

Onderwijs met de O van OBO.

Bekijk case

Krommenhoek metals

Krommenhoek Metals staat voor service in schroot

Bekijk case

Rotoflowers

Het adres voor uw zomerbloemen.

Bekijk case

KLANTEN VOOR WIE HET AL WERKT.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

Het totaalplaatje

Met onze jobmarketing, employer branding en werken bij-site haal je een winnende combinatie in huis! Hiermee gaan we ze zéker bereiken, de goede kandidaten die daar buiten rondlopen.
Is zo’n totaalplaatje voor jullie nu nog even een stapje te ver? We hebben de diensten losgekoppeld en kunnen ze ook afzonderlijk aanbieden.

Workload kan je trouwens nog veel meer uit handen nemen zoals vacatureteksten, werknemer-interviews, (team)fotografie, (bedrijfs)video, conceptcreatie en -ontwikkeling.

Waar Workload je mee kan helpen

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.