Saton optiek

De krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar in veel sectoren en zeker ook bij de opticiën-branche. Met zes vestigingen in onder meer Amsterdam en Leiden is Saton Optiek zeker geen kleine speler. Maar wel één met een grote personeelsuitdaging.

Workload werkt de case van Saton Optiek
Employer Branding Saton

Saton koos voor
Het totaalpakket

Om deze uitdaging aan te gaan, heeft Workload verschillende ‘wapens’ ingezet: employer branding, jobmarketing en een gloednieuwe werken bij-website.

Op de werken bij-site zijn onder andere interviews met medewerkers geplaatst. Een mooie basis voor de ontwikkeling van diverse campagnes. Enkele voorbeelden vind je hieronder.

Bekijk de voorbeelden

Campagnes op social media

Kenmerkend voor de optiekwereld is dat je voor personeelsaanvulling vaak buiten de branche zult moeten kijken.

Daar hebben we dan ook rekening mee gehouden bij onze jobmarketing- en employer branding-campagnes voor Saton Optiek. Met name in de targetingkeuzes voor een kanaal als LinkedIn.

Zomaar wat resultaten. Een werken bij-website met een speedtestscore van 100. 160.179
weergaven op de LinkedIn campagnes, 842 Websitebezoeken uit de LinkedIn campagne. Via Facebook waren de aantallen nog hoger. Met name het directe aantal kandidaten uit Instagram en Facebook liep erg goed op. We denken dat dit komt door de sterke materialen, zie deze pagina, in de campagne.

Werken bij-site

Met het template van Workload heb je al een werken bij-website voor het aangename maandbedrag van €99.

Ontwikkeld in jouw huisstijl en inclusief Google for Jobs. Als het moet, staat-ie binnen 48 uur live.

Natuurlijk is volledig maatwerk ook mogelijk.

Wil je ook een werken bij-site?
Employer Branding Saton

Social media campagnes

Jobmarketing en employer branding

Werken bij-site

Template of maatwerk

Het doel was om in een korte periode resultaat te behalen voor de vacature van bulkchauffeur. Daarom zijn we direct gestart met twee opties: advertenties konden leiden naar de werken bij-website of naar een externe landingspagina via Typeform.

Wil je zelf eens ervaren hoe de kandidaat door het Typeform heen gaat? Klik dan hierboven op de button ‘Ik wil meer weten’.

KLANTEN VOOR WIE HET AL WERKT.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.