RIOOL.NL ALS PARTNER

Dunavie is een klant waar we echt trots op zijn. Enerzijds natuurlijk omdat het een hele fijne en mooie partij is om mee samen te werken. Anderzijds omdat we echt zijn uitgegroeid tot een totaalpartner.

Workload werkt

WORKLOAD ALS PARTNER

Wanneer je in West Nederland woont dan ken je Riool.nl. Van de busjes die feitelijk overal rijden. Of van de dixi toiletten die zo’n beetje bij elk evenement staan. En net als elk ander bekend bedrijf, had Riool.nl ook ernstig nieuw personeel nodig.

VERTROUWEN ALS BASIS

De samenwerking tussen Riool.nl is een bijzondere. Zo was er weinig materiaal voorhanden. Dus we moesten creatief zijn met het kleine aantal foto´s en video´s. Omdat men niet van plan was om te investeren in beeldmateriaal, hebben we besloten te richten op de variaties in tekst. De eerste periode kregen we op 6 vacatures gemiddeld 2,5e sollicitatie. Niet onaardig voor een eerste week, maar dit moest beter.

Klik voor meer content

Testen, optimaliseren, verbeteren.

Na de eerste periode zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling. De centrale vraag was ´waarom zou je bij Riool.nl willen werken?’. Via werknemersinterviews hebben we interessante data naar voren gekregen. Deze data hebben we vervolgens verwerkt in de campagnes. Zo was het gezellige team een belangrijke reden voor de werknemers. Dit hebben we in beeld gebracht. Of de doorgroeimogelijkheden. Hierop hebben we in beeld gebracht hoe zo’n traject er voor Collega X heeft uitgezien. Deze laatste campagne presteerde het allerbest. Hierop hebben we maar liefst 50 aanmeldingen op ontvangen in 1 week.

Meer weten over employer branding?

Hey, ik ben Pieter!

Neem contact op en ik geef je helemaal vrijblijvend: 1. een analyse van jouw doelgroepen, 2. een voorspelling van het aantal sollicitanten, 3. de geschikte social kanalen voor jou
Ja, doe maar!

Werken bij Riool.nl

Het materiaal was soms schaars. Daarom kozen we in lokale campagnes geregeld om lokale herkenningspunten te gebruiken.

Doorgroeien

Dit ziet eruit als een simpele afbeelding en dat is ook zo. Onder zo'n afbeelding vertelde we dan het verhaal van een werknemer.

Omdat de Werken bij-pagina van Riool.nl niet ideaal was – we zagen een enorm hoog bouncepercentage en de scrolldiepte was niet ideaal- hebben we geëxperimenteerd met een Typeform. Deze bleek vele malen effectiever dan de werken bij-site die ze zelf hadden.

Wil je zelf eens ervaren hoe de kandidaat door het Typeform heen gaat? Klik dan hierboven op de button ‘Ik wil meer weten’.

Klanten voor wie het al werkte.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.