RIOOL.NL ALS PARTNER

We zijn blij om te mogen samenwerken met Riool.nl. Zij zijn dé allround rioolspecialist voor particulieren, bedrijven en de overheid. Of het nu gaat om ontstoppen, inspecteren, repareren, renoveren of reinigen van het riool.

Workload werkt

WORKLOAD ALS PARTNER

Wie in West Nederland woont, kent Riool.nl. Van de busjes, die je eigenlijk overal wel ziet rijden. Of van de dixi toiletten, die zo’n beetje bij elk evenement staan. En net als veel andere bekende bedrijven, is Riool.nl altijd op zoek naar nieuw personeel.

VERTROUWEN ALS BASIS

De samenwerking met Riool.nl is een bijzondere. Zo was er in eerste instantie beperkt materiaal voorhanden. Dus we moesten creatief zijn met het kleine aantal beschikbare foto´s en video´s. En we besloten ons vooral te richten op variaties in de advertentieteksten.

In de beginperiode kregen we bij zes vacatures gemiddeld twee à drie sollicitaties. Niet onaardig voor een eerste week, maar we wilden meer.

Klik voor meer content

Testen, optimaliseren, verbeteren.

Na de eerste periode zijn we de campagne verder gaan ontwikkelen. De centrale vraag was: ´Waarom zou je bij Riool.nl willen werken?’ Via werknemersinterviews hebben we interessante data naar boven gekregen. Deze informatie hebben we vervolgens verwerkt in de campagnes. Zo was het gezellige team een belangrijke motivatie voor de werknemers. Dit hebben we in beeld gebracht. Net als de doorgroeimogelijkheden: we hebben zo’n traject voor collega X laten zien. Deze laatste campagne presteerde duidelijk het beste. Daar hebben we maar liefst vijftig aanmeldingen op ontvangen, in één week.

Meer weten over employer branding?

Hey, ik ben Pieter!

Neem contact op en ik geef je helemaal vrijblijvend: 1. een analyse van jouw doelgroepen, 2. een voorspelling van het aantal sollicitanten, 3. de geschikte social kanalen voor jou
Ja, doe maar!

Werken bij Riool.nl

Er was soms beperkte keuze in de materialen. Daarom kozen we in lokale campagnes geregeld om lokale herkenningspunten te gebruiken.

Doorgroeien

Dit ziet eruit als een simpele afbeelding, en dat is het natuurlijk ook. Maar heel bruikbaar bij het verhaal van een werknemer.

De Werken bij-pagina van Riool.nl leverde niet de gewenste resultaten, wanneer campagnes daarnaartoe werden geleid. We zagen een enorm hoog bouncepercentage en de scrolldiepte was niet ideaal. Daarom hebben we geëxperimenteerd met een Typeform. Deze bleek vele malen effectiever dan de Werken bij-site.

Wil je zelf eens ervaren hoe de kandidaat door zo’n Typeform heen gaat? Klik dan hierboven op de button ‘Klinkt goed!’.

Klanten voor wie het al werkt.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.