Huurmaat & Workload

HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie met een breed assortiment materieel voor zowel bedrijven als particulieren. HuurMaat verhuurt een ruime keuze aan hoogwerkers, steigers, gereedschappen en machines.

Meer over Huurmaat Workload werkt.

Huurmaat werkt met Workload!

Huurmaat is grote verhuurpartij, gevestigd in het westen van Nederland. Met maar liefst negen vestigingen in onder andere Rijswijk, Amsterdam en Vlaardingen. In elk daarvan is een sterk team nodig. En daar komt Workload om de hoek kijken.

Lees alles over content!

De start

Wij geloven sterk in het optimaliseren via experimenten. Heel simpel: na verloop van tijd weten we meer dan bij de start. Zo ook bij de casus van Huurmaat. We zijn breed begonnen. De strategie was op dat moment: targeten op functie en branche. Aan de ene kant wilden we hele directe advertenties, maar daarnaast ook een doelgroep opbouwen die vervolgens kon worden bereikt via Facebook en Instagram.

Lees alles over Huurmaat

Steeds beter

De resultaten na tweeënhalve week: twaalf kandidaten op drie vacatures. Een mooie start, zeker omdat de kwaliteit van de kandidaten goed was. Toch wilden we het beter. Er moesten ook nog meer vacatures worden ingevuld. Naast de eerste drie vacatures kregen we opdracht om chauffeurs, verhuurmedewerkers en teamleiders te vinden. Het zwaartepunt van de employer branding boodschap werd verplaatst naar Instagram en Facebook. Alleen specifieke vacatures werden nog ingevuld via LinkedIn, omdat we hier de mogelijkheid hebben om op functieniveau en ervaring te targeten. dat is erg nuttig wanneer je kandidaten zoekt voor leidinggevende functies.

De resultaten? Die zijn overduidelijk, wat ons betreft. In de eerste maand 112 chauffeurs. Op de functie verhuurmedewerker kwamen 76 aanmeldingen. Voor teamleiders 17 sollicitanten. Hierna zijn we gaan tweaken, om vol in te zetten op kwaliteit en minder op kwantiteit. Daarvoor hebben we de boodschap van Huurmaat nét even anders laten zien, en ingezoomd op andere aspecten van de job.

Employer Branding!

Hey, ik ben Bart!

Neem contact op en ik geef je helemaal vrijblijvend: 1. een analyse van jouw doelgroepen, 2. een voorspelling van het aantal sollicitanten, 3. de geschikte social kanalen voor jou
Ja, doe maar!

In het traject hebben we geëxperimenteerd met verschillende landingspagina’s, en daarnaast via Typeform. Na iedere 1.500 weergaven zijn er aanpassingen gedaan in de vraagstelling, het aantal vragen en de opgevraagde informatie. Uiteindelijk is er een doorklikratio bereikt van maar liefst 8.9%.

Wil je zelf eens ervaren hoe de kandidaat door het Typeform heengaat? Klik dan hierboven op de button ‘Vertel me meer!’.

Klanten voor wie het ook werkt.

We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.