Huurmaat & Workload

HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie met een breed assortiment materieel voor zowel bedrijven als particulieren. HuurMaat verhuurt een ruime keuze aan hoogwerkers, steigers, gereedschappen en machines.

Meer over Huurmaat Workload werkt.

Huurmaat werkt met Workload!

Huurmaat is geen onbelangrijke verhuurpartij gevestigd in het westen van Nederland. Met maar liefst 9 vestigingen in onder andere Rijswijk, Amsterdam en Vlaardingen heeft elke winkel een sterk team nodig. En daar komt Workload om de hoek.

Lees alles over content!

De start

We blijven het herhalen: we zweren bij optimaliseren via experimenten. Simpelweg omdat wij vanaf de start minder weten dan na verloop van tijd. Zo ook bij de casus van Huurmaat. Zo zijn we breed gestart. De strategie aan de start was: targeten op functie en branche. Daar enerzijds directe advertenties en anderzijds een doelgroep opbouwen om vervolgens te bereiken via Facebook en Instagram.

Lees alles over Huurmaat

Steeds beter

De resultaten na tweeënhalve week: 12 kandidaten op 3 vacatures. Niet onaardig voor het begin, en de kwaliteit van de kandidaten was goed. Maar het moest beter, want we kregen de opdracht om nog meer vacatures in te vullen. Zo kregen we de opdracht om naast de 3 eerdere vacatures nu ook chauffeurs, verhuurmedewerkers, ontstoppingsmonteurs en teamleiders te vinden. Het zwaartepunt van de employer branding boodschap werd verplaatst naar Instagram en Facebook. Alleen nog specifieke vacatures werden ingevuld via LinkedIn; dit omdat we hier de mogelijkheid hebben om op functieniveau en ervaring te targeten. Erg nuttig wanneer je leidinggevende functies zoekt.

De resultaten? Overduidelijk wat ons betreft. 112 Chauffeurs in de eerste maand. 76 Aanmeldingen op de onstoppingsmonteursfunctie. 17 Teamleiders. Hierna zijn we gaan tweaken om minder in te zetten op kwanteit, maar vol op kwaliteit.

Dit hebben we gedaan door de boodschap van Huurmaat nét even anders te laten zien, en in te zoomen op andere aspecten van de job.

Employer Branding!

Hey, ik ben Bart!

Neem contact op en ik geef je helemaal vrijblijvend: 1. een analyse van jouw doelgroepen, 2. een voorspelling van het aantal sollicitanten, 3. de geschikte social kanalen voor jou
Ja, doe maar!

In het traject hebben we geëxperimenteerd met verschillende landingspagina’s. Zo ook via Typeform. Steeds, na 1500 weergaven, experimenteerden we met de vraagstelling, met het aantal vragen, met de opgevraagde informatie. Net zolang tot we een doorklikratio van maar liefst 8.9% hadden.

Wil je zelf eens ervaren hoe de kandidaat door het Typeform heen gaat? Klik dan hierboven op de button ‘Ik wil meer weten’.

Klanten voor wie het ook werkte.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.