OBODB

Personeel vinden is een uitdaging. Personeel vinden in moeilijke branches is een grotere uitdaging. Maar personeel vinden in het basisonderwijs? Een uitdaging die we graag aangaan. Samen met OBODB in dit geval. Een onderwijsinstelling voor 16 basisscholen in de Duin- en bollenstreek.

Ontdek OBODB

OBODB koos voor

het totaal pakket.

Het totaalpakket, wat is dat? Dat betekent dat we een campagne hebben opgezet om de Employer Branding te boosten. Waarom wil jij voor OBO werken? Waar staat OBO voor? Wat krijg je als je kiest voor OBO? Allemaal boodschappen die passen in een Employer Branding campagne. Dan de Jobmarketing campagne. Hier targetten we direct de potentiële kandidaten. Via Facebook, schoolwerk.nl, meesterbaan, Instagram en LinkedIn. En dit kwam uiteindelijk allemaal samen op de werken bij-site, die hiernaast staat.

Ook een werken bij-site?

Werken bij-site OBODB

De werken bij-site van OBODB zorgde voor een schitterende weergave van alle vacatures, de sollicitatieprocedure en alle waarden van de stichting

Social media campagne OBODB

Door de schitterende materialen konden we veel testen en optimaliseren. Zo konden we snel stappen maken en zo snel mogelijk een enorm effectieve campagne draaien.

Persoonlijke marketing

Iedere organisatie is anders en de doelgroep verschilt overal. Zeker bij een onderwijsinstelling. Je bent een mens en leraar en je kiest je baan op basis van waarden, collega’s, onderwijsvisie, noem maar op. Dit klinkt als ingewikkeld, maar dit kun je perfect laten zien door middel van online campagnes.

Neem direct contact op

Het totaal plaatje

Hier zie je een mock up van de werken bij-site. Een enorm goed presterende site waar het vacatureaanbod van OBODB overzichtelijk werd gepresenteerd. OBODB mailde chef content met een vacaturetekst. Hij redigeerde deze tekst, zorgde voor geschikt beeldmateriaal en plaatste de vacature in de werken bij-site. Door het nauwe contact met OBODB werd er veel maatwerk geplaatst; zo was het een wens om te ‘filteren’ op het soort dienstverband. Een dag later hebben we dit gemaakt.

WORKLOAD WERKT.
OOK VOOR JOU.

Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.