Workload werkt.
Ons Team
bewijst dat.

Workload is in 2021 gestart door Bart de Vreugd. Dat was een keuze die hij een jaar eerder al had gemaakt. Het bedrijf is dus ontstaan in een bewogen periode.

Ontdek meer over ons Workload werkt als team.

Vóór Workload was Bart al ruim twaalf jaar actief in online marketing, waarvan tien jaar als zelfstandige. Vooral online marketing bureaus huurden hem in, meestal in een adviserende rol. In 2019 werkt hij op die basis een tijd bij het grootste jobmarketing bedrijf van Europa. Dat gaf nieuwe inzichten die goed mixten met zijn ervaring in online marketing.

Een jaar later besloot hij daar dus werk van te maken en werd Workload ‘geboren’. Al snel vond hij een compagnon in Pieter Kuyt. Een plaatsgenoot met ook de nodige ervaring in online marketing, maar tevens een kei in content en een goede aanvulling op operationeel gebied. Inmiddels is het team uitgebreid met een netwerk van professionals.

under construction: we stellen snel al onze teamleden voor!
1 februari verhuizen we. We gaan dan zo snel mogelijk nieuwe foto’s maken. We werken dan namelijk op dagelijkse basis met een team van 7 specialisten om jouw vacatures in te vullen. We stellen deze ongelofelijke toppers zo snel mogelijk aan je voor.

Ontdek ons team

Stop met zoeken, ons team helpt je met vinden

Workload werkt en dat werkt alleen met goede mensen. Het team heeft de juiste specialisaties in huis op het gebied van online marketing, design en content. Precies wat er wordt gevraagd voor jobmarketing van een ander level.

ZO WERKT HET

 • 1.

  We plannen een afspraak in

  Graag maken we kennis met je in een persoonlijk gesprek. Voor die tijd zorgen wij dat we al zoveel mogelijk van jouw business en bedrijf te weten komen.

 • 2.

  We bespreken jouw kansen

  Tijdens onze afspraak bespreken we met elkaar de kansen die wij zien voor jouw business. En tegelijk leren we jou en je bedrijf verder kennen.

 • 3.

  Ontvang gratis advies!

  Na de afspraak gaat Workload een duidelijk en transparant plan maken. Alle kansen die we zien, proberen we meetbaar te maken. Zo wordt het helder wat je aan ons hebt en hoe wij je kunnen helpen met online groei.

GRATIS ADVIES?

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Het totaalplaatje

  Met onze jobmarketing, employer branding en werken bij-site haal je een winnende combinatie in huis! Hiermee gaan we ze zéker bereiken, de goede kandidaten die daar buiten rondlopen.
  Is zo’n totaalplaatje voor jullie nu nog even een stapje te ver? We hebben de diensten losgekoppeld en kunnen ze ook afzonderlijk aanbieden.

  Workload kan je trouwens nog veel meer uit handen nemen zoals vacatureteksten, werknemer-interviews, (team)fotografie, (bedrijfs)video, conceptcreatie en -ontwikkeling.

  Waar Workload je mee kan helpen

  KLANTEN VOOR WIE HET WERKT.

  We zijn er trots op dat zoveel mooie bedrijven ons al hebben weten te vinden. Maar vooral dat Workload voor hen wérkt!

  WORKLOAD WERKT.
  OOK VOOR JOU.

  Zoek jij personeel? Kies dan eens voor een verfrissende aanpak met Workload. Wij werken online, doelgericht, transparant en volledig meetbaar.